Doncs si,si, posem tots els ingredients a dins, tanquem bé amb el seu tap de rosca i a sacsejar, que per això en diem "fer una shake-it". El que fem bàsicament és una emulsió, que és el mateix que faríem amb un túrmix, però sense embrutar cap estri. Per això diem que re aprofitem d’una banda l’ampolla I d’altra banda estalviem l’aigua de netejar els estris, el sabó…I haver de rentar, que és un rotllo!!
INGREDIENTS:
Oli d’oliva verge 3 mides
Vinagre balsàmic 1 mida
Mel ½ mida
SalPROCEDIMENT:
Escalfeu lleugerament la mel al microones, per fer-la més fluida. Introduïu tots els ingredients a l’ampolla i emulsioneu. Ja està llesta per amanir.
Per suposat que aquesta vinagreta és un exemple, i a dins de l’ampolla hi podeu posar allò que més us agradi per fer la vostra vinagreta. Hi podríeu posar,per exemple, suc de taronja i soja, en contes de vinagre i mel, dauets de fruita, herbes fresques o seques…En fi, imaginació al poder
Ah, i aquesta mateixa ampolla us pot servir de contenidor per guardar el vostre assortiment de vinagretes i salses a la nevera. A produir!!
Bona nit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada