10 d’abr. 2011

LLUERNA RESTAURANT 1ª Part

Tot va començar en una d’aquelles caminades que fem un cop al mes. Les tres parelles que caminen amb el Barnatresc des de fa ja uns mesos vam pensar que no tot havia de ser caminar i caminar, i vam decidir que un cop al mes sortiriem a sopar . I ahir ens vam estrenar!!

Vam fundar el grup dels “Caminadors Gourmets”, i desprès d’investigar per la xarxa, ens vàrem decidir pel Restaurant LLUERNA (lluernarestaurant.com) , a Santa Coloma de Gramenet. I la veritat és que per ser l’estrena, creiem que la vam encertar.

El LLUERNA està al carrer Rafael de Casanovas, 31, a tocar de l’Ajuntament de Santa Coloma, i ens hi vam presentar,desprès de fer reserva a les 21:30. A la sala, ens acull fantàsticament la Mar, la cap de sala i que alhora és la dona d’en Victor, que està a la cuina esperant a començar. Ens situen a una taula apartada de la resta, en un petit reservat, i tots decidim fer el menú degustació de 30 euros. I comencem!!

Ens van portar dos aperitius. Un Mojito que es menjava amb els dits, refrescant i cruixent, molt sorprenent, fet amb la tècnica de la “cocció” al buit.

I d’altra banda, un Espàrrec amb anguila fumada i maionesa de curry .Molt bo.

L’entrant, una Coca de verdures de temporada,cansalada i manxego. Combinació guanyadora i sorprenent, per la finor i cruixent de la coca. Diríem que entre les verdures hi havia espigalls, però no vam acabar d’esbrinar-ho. També molt bona.

Seguim amb un caneló de pollastre Pota negra del Penedès. Ens sorprèn en un menú de moment tant trencador, trobar un clàssic de la cuina catalana, però no per això desmereixedor dels nostres elogis. Un altre encert, la mida justa i potència de gust.

Segueix un Verat en escabetx de cítrics. Aquest plat podria ser una de les propostes del menú més arriscades : peix blau, cocció justa, escabetx...Tres elements que no acostumen a triomfar. I malgrat això ,serà un dels plats més valorats , i que ens permet tastar la cocció a baixa temperatura del verat. Lluny d’estar cru, la cocció és perfecte, com també el tall , el desespinat i la presentació del peix. Tot un 10!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada